Rossi

Rossi

onsdag 17. juni 2009

Trening 16.juni

Etter 3 dager på rad nå med en super gira, rask og glad gutt -er jeg overbevist om at torsdagens trening forrige uke med Wenche -samt oppfølging med å være veldig konsekvent, virkelig har båret frukter!! Er utrolig fornøyd med farta og ikke minst gleden han har på banen nå!! Har virkelig løsnet føler jeg -og er ikke i tvil om hvem som NÅ må få opp farta.. Blir utrolig mer utfordrende og krevende å klare å være på riktig sted for å føre han riktig -samtidig som jeg må tenke raskt og bare fortsette og fullføre om jeg ikke rekker det.. nettopp for å opprettholde både farta og gleden han har nå. Er imidlertid ganske trygg på at jeg kommer til å bli påmint dèt fra sidelinja, om jeg blir slapp.. ;-)

Har lenge vært gira og ivrig -men dèt har ikke vært noe i forhold til hvordan jeg føler det nå. Er jo også utrolig gøy når flere og flere også kommenterer hvor glad og fornøyd han er -kan jo ikke unngå å se dèt på han!! ;-) Var også sinnsykt moro å se han ta den ene slalåminngangen som jeg sendte han inn -for så å krysse bak han.. Hadde ikke helt tro på dèn -men desto mer gøy å se når det likevel fungerte fint!! ;-)

Litt film fra gårdsdagens trening: http://www.youtube.com/watch?v=nj-CYv3u9Dk

Gleder meg nå om mulig bare ENDA mer til uka hvor vi skal på kurs og trene agility hele uka!!

5 kommentarer:

 1. Glede og fart!!! Så bra!! Kan jeg få oppskriften???

  SvarSlett
 2. Varierer nok fra hund til hund -men suksesskriteriene våre har bl.a vært: tålmodighet og å være veldig konsekvent. I tillegg avgjørende for oss å ha instruktør eller andre som både krever innsats og konsentrasjon på banen, av både hund og fører! ;-)

  Har det så utrolig gøy om dagen nå begge to -og gleder oss stort til kurset til uka!!

  SvarSlett
 3. Jeg har fått mange gode tips av Solveig for å trene nettopp fart og glede; så jeg håper det beste!!!! Det siste er middagsservering etter hindre for å lære inn kommando for "løp så fort du kan". Xena synes det er helt topp!!!

  SvarSlett
 4. Varierer fra hund til hund, ja - det tror jeg på - og også fra kooiker til kooiker :-) Bedre og bedre, Marianne, men mye vil ha mer - hihi... Det jeg nå savner, Marianne, er IKKE å se deg ta i bruk middagsmat, men å få se ballen i bruk - men kanskje det er filmfotografen som bare utelater den....

  SvarSlett
 5. Både ball og andre leker brukes ofte som belønning på treningene ja! ;-)

  SvarSlett