Rossi

Rossi

onsdag 19. august 2009

Trening 18.aug m/Petter

Er utrolig heldig framover nå -med at vi får mye treninger med instruktører! I Drammen skal Beate ha noen treninger med oss nå i august og september -mens vi etterhvert også skal ha Petter Nordlien både på gruppa i Drammen og i Hokksund!

Igår hadde vi vår første trening med Petter -og det begynte veldig bra! Hadde først en feltkombinasjon hvor vi selv valgte hvordan vi ville gå den -hvor Petter bare ville se hvordan vi trente på feltene og evt komme med kommentarer. Synes det gikk veldig greit -trener sikre felt uten at han nødvendigvis skal stoppe helt på feltet.

Så hadde han satt opp en artig hopp3 bane med flere steder hvor timing ble viktig! Rossi var supergira og viste alle den bra farta han nå kan ha - gøy at Wenche også endelig fikk se denne farta jeg bare har pratet om fra egentreninger tidligere. Og -èn som virkelig fikk se forbedring -var Petter -en helt annen Rossi enn den han så sist han dømte oss i en konkurranse...!! ;-) Er utrolig gøy å trene nå om dagen -da Rossi er blitt veldig stabil i både fart og glede -ser tydelig at han koser seg på banen! Og -ikke minst -han er veldig god på å lese meg -og viser tydelig når jeg nå fortsatt gjør feil eller er tydelig! Så -vi bare gleder oss til treningene framover -ikke minst de treningene vi får instruktør i tillegg! Blir en spennende og artig høst ;-)


Video: http://www.youtube.com/watch?v=0RCos_a1d1I

4 kommentarer:

 1. Som jeg skulle ha sagt det selv,
  Kjempe bra Marianne

  SvarSlett
 2. Så bra, Marianne, dere er så ivrige både når det gjelder trening og konkurranser, kjempemorsomt når alt "arbeidet" gir resultater og at både du og Rossi synes agility er gøy!!!

  SvarSlett
 3. Dere er kjempeheldige som har så mange gode instruktører:) Og jeg gleder meg til å se deg og Rossi i aksjon igjen! Håper det ikke blir så lenge til!

  SvarSlett
 4. Må bare komme deg på stevner da vet du -ikke mange stevner han ikke er på..hehe. Skal til Fredrikstad til helga -samt oslo og drøbak neste helg ;-)

  SvarSlett