Rossi

Rossi

lørdag 5. september 2009

Oslo (Maridalen) 5.sept 09

Igjen klar for konkurranse -denne gangen i Maridalen i Oslo. Kjempespent på å endelig se Xena debutere også -og det var stor gjensynsglede da de første vi traff etter å ha satt opp teltet -var nettopp Xena. Rossi er en stor favoritt -og "paret" tok en felles luftetur i skogkanten før selve stevnet startet.

Selv begynte vi litt famlende på ag1 og hopp1. Ble to diskløp -men en kjempeglad og fornøyd gutt da ;-) Før lagløpet tok Wenche med seg Rossi på litt lufting mens jeg briefet, og fikk han tilbake rett før start. Selv var jeg veldig fokusert på starten -som var helt lik ag-løpet. Nå skulle jeg være veldig tydelig med å få han inn i motsatt rørinngang (og ikke hverken mønet eller stigen som han så rett fram..) Men, jeg var helt klart altfor tidlig ute.. for snudde baken til og begynte med å skulle dra han mot rørinngangen -allerede lenge før han satset på hoppet før -slik at jeg dro han rundt hoppet.. Fikk han imidlertid rundt og tilbake igjen -og resten av løpet gikk greit. Var imidlertid 2 andre som disket på laget -slik at vi ikke fikk noe tellende resultat.

Siste løpet for dagen var åpen hopp -og også her tok Wenche Rossi med seg etter briefingen. Gira han opp litt, samt la ynglingspipeballen klar i området bak mål.. Dèt var det tydelig at han husket -for vi gikk et veldig bra løp -alt gikk slik jeg hadde briefet det -og helt grei fart. Og den som raste rett bort til ballen sin etter å ha gått i mål var Rossi -kjempefornøyd! ;-) Ble feilfritt og 8.plass -bak flere av de raskeste klasse 3 hundene (bl.a 6 sek bak Kjetil m/Ceasar-men dette er da tross alt en sheltie på landslaget som på tid t.o.m har slått de beste boardercolliene..!) Så -var kjempefornøyd med dèt løpet og resultatet!

Åpen hopp: http://www.youtube.com/watch?v=em3aIkV08tQ

Og -imorgen bærer det videre til nye sjanser i Drøbak ;-)

3 kommentarer:

  1. Grattis med feilfritt og kjempe bra løp!

    SvarSlett
  2. Veldig hyggelig å treffe dere i Maridalen. Endelig fikk Xena treffe igjen Rossi - enorm gjensynsglede. Så flott at du fikk filmet åpen hopp løpet ditt slik at jeg fikk se det - kjempebra løp - gratulerer!!!

    SvarSlett
  3. Grattis, dere er flinke;-)

    SvarSlett