Rossi

Rossi

lørdag 25. april 2009

Hundefestival 25.april -Feilfritt sisteløp og lagseier!!

Da var vi klare for vår 3.konkurranse og til tross for at vi nå bodde på hytte bare 10 min unna stevnet -ble det en tidlig morgen -både for å få luftet, samt sikre oss god parkering i nærheten.
Begynte veldig bra på hopp1 -fikk èn feil slalåminngang, samt èn vegring som jeg tar 110% skyld for! ;-) Ropte -helt unødvendig, og altfor strengt "Rossi" mot slutten av banen, og da var det en som demonstrativt stoppet helt opp!! Måtte prøve opptil flere ganger før han omsider "gadd" å bli med videre.. Men, bortsett fra dèt -veldig fornøyd med et godt førsteløp -ikke minst siden det var første utestevne, og mere folk/ringer etc enn tidligere.
Agility 1 gikk det derimot verre med..kan ikke si annet enn at jeg tror ingen av oss helt var på "nett".. ble ganske tidlig disk og datt da ganske ned og kjørte bare igjennom resten av banen uten så veldig giv.. Og var veldig glad for at vi også skulle ha en lagstart som kanskje kunne bli en bedre avslutning på helga (da jeg skal jobbe dugnad imorgen og ikke kan starte)
Og -for en avslutning det ble. Startet på lag "Pels og Poter" igjen sammen med Jojo, Lita og Tessa -og vi var faktisk 3 stk som klarte feilfrie løp -inklusiv Rossi!!! Var en bane hvor jeg var veldig spent på flere steder i banen -bl.a pga litt utfordrende tunnellinnganger -og ble litt improvisert da jeg plutselig kom på "feil side" i forhold til breefingen.. Men, vi rodde oss fint inn igjen med en kryssing litt senere enn vi hadde tenkt..hehe. Trodde det ikke helt da vi kom i mål at vi faktisk hadde gått feilfritt -men det var virkelig sant!! Så, fikk en kjempeavslutning med feilfritt løp og lagseiere!! ;-)
Video fra lagløpet er her: http://www.youtube.com/watch?v=lMsGuAac5t8

3 kommentarer:

  1. Kjempegøy!!! Gratulerer igjen!

    SvarSlett
  2. Så bra, Marianne - all treningen gir resultater!!! Gratulerer - dette er så velfortjent!!

    SvarSlett
  3. 3x3 hurra!!!!! Dere er så flinke!!!!! skulle gjerne vært der og sett!

    SvarSlett