Rossi

Rossi

lørdag 18. april 2009

Kurs med Liv og Morten Brattlie -Hokksund

Vi var heldige og fikk være med på kurs med Liv og Morten Brattlie i Hokksund i helga, og her er en liten smakebit på en del av det vi var igjennom. http://www.youtube.com/watch?v=VQEEMcmMDPI

Var veldig positivt overrasket og fornøyd med lillegutten, og kjempeartig med mye hyggelige og bra tilbakemeldinger. Ble litt sliten og ufokusert innimellom -ble mye både roping, instruksjoner, bjeffing etc da vi hadde to baner rett ved siden av hverandre, men dèt må vi jo bare bli bli vant til -og var for det meste veldig konsentrert og flink! Selv om han ikke er så stor av vekst -har han tydeligvis et godt selvbilde -for var ikke dårligere enn at han prøvde å kjekke seg mot bl.a en søt "liten" berner sennen på litt over 50 kg...!

Har totalt sett vært veldig fornøyd med både kurset, Rossi`s og egen innsats. Stadig fremgang, og dèt skulle vel bare mangle med såå mye og bra trening om dagen. Allerede idag er vi klar for ny trening -da første utetrening på ytterkollen. Blir spennende å starte opp der igjen også -og nå med Beate Harms som instruktør -gleder oss veldig til dèt!! Og som ikke dèt skulle være nok -går vi på 4.dagen med trening når det er "vanlig" trening i hokksund igjen også -på tirsdag ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar