Rossi

Rossi

søndag 30. august 2009

Fredrikstad 29.-30.aug 09

Klar for ny agilityhelg -pakket vi vogna og satte fredag kveld kursen for Fredrikstad. Var skikkelig regnvær både på vei bortover samt gjennom det meste av natta. Vinden herja også godt på natta -så lørdag morgen var det bare å samle sammen teltet som pga vi hadde bardunert det ekstra, "bare" lå i en haug ved banen -og ikke hadde flakset rundt på tur som jeg hadde fryktet ;-)

Begynte med hoppbane -og med unntak av ett riv gikk det veldig bra. Synes ikke farta var noe særlig, men tydelig at det var flere som muligens ble satt ut av litt dårlig vær, mye vind etc -for han kom på en fin 3.plass -med nest best tid -kun 2/10 sek bak vinneren!

Agilityløpet gikk kjempefint -veldig fornøyd med både fart og egen handling. Hadde det bare ikke vært for at jeg glemte èn liten ting når det nærmet seg slutten.. å rygge og gi plass når han skulle rundt hinderet..som vi forøvrig også hadde trent på nettopp med Petter i hokksund forrige tirsdag... Ble stående både passiv, i veien for Rossi -som ikke fikk andre signaler enn å hoppe over samme hopp tilbake igjen.. grrrr. Så utrolig kjedelig når vi både hadde trent på nettopp dèt -brifet dèt -men så klarer å bli helt borte og glemme det når vi har såå lite igjen av løpet i tillegg..

Lagløpet gikk nogenlunde greit -med èn vegring -ellers bra gjennomført. Men -dette telte likevel uansett ikke -da Frøydis ikke gikk med Jojo -så vi kun ble Rossi og Lita som gikk for laget.

Søndag ble det desverre mye tull.. På hoppløpet begynte det med at jeg på hoppet før tunnellen roper "gjennom,gjennom" til Rossi -og han aksellererer noe sinnsykt og kommer ut av andre enden som en rakett.. uten noen sjanse til å få han inn på hverken lengdehopp eller påfølgende slalåm. Fortsatte ut banen -men ble mye tull da jeg fort detter ut i sånne situasjoner -og blir både nølende og utydelig i handlingen igjen.. På agilityløpet ble det meste også bare surr.. Flere dårlige handlingsvalg fra meg bl.a.. Er "desverre" fortsatt ganske stor forskjell på løpene når vi får mulighet (og det ikke kræsjer med briefing/løp) til hjelp av Wenche under briefingen og når vi må klare oss helt selv.. Må mao bli enda bedre på å selv se de gunstigste løsningene -veldig ofte det ikke er likt det de andre vi går sammen med briefer -så må bli flinkere til å se løsningene og mulighetene selv -og når vi kan bruke de forskjellige føringsmetodene. Eneste ètt lyspunkt ihvertfall på agilityløpet: vippa var veldig bra -med god fart HELT FREM.. ;-)

Så -litt sånn mellomfornøyd med helga -veldig bra lørdag og mye surr fra min side -er vi klare for nye løp og muligheter allerede neste helg i Oslo og Drøbak ;-)

Hopp2 lørdag: http://www.youtube.com/watch?v=joZB-GLZY1s
Agility2 lørdag: http://www.youtube.com/watch?v=Tz7j168ES4w

1 kommentar:

  1. Jeg er bare sååå imponert - du løper baklengs!!! Flott føring!!!

    SvarSlett