Rossi

Rossi

torsdag 27. august 2009

Treninger

Blir en vane med treninger med instruktører -og denne uka skulle vi først ha Beate på mandag -og så Petter på onsdag. Skal egentlig kun ha èn instruktør -men siden vi nå skal overflyttes til onsdagstreninger (blir flere og flere på mandagene så vi som nå er i klasse 2 samt noen klasse 1 hunder må flytte over til onsdagene) -får vi fortsette ut september med de instruksjonskveldene vi allerede har begynt på med Beate. Så -i august og september blir det full pakke! ;-)

Er veldig fornøyd med tida vi får på banen med instruktør -men blir desverre altfor kort tid pr ekvipasje. Derfor viktig å gi alt når man først er ute -og innsatsen på mandag skal det ihvertfall ikke stå på.. hehe.. For i kombinasjonen hadde jeg briefet en løsning hvor jeg etter slalåm skulle løpe rundt pølsa og samtidig være på riktig plass i forhold til hjul og hoppehindre etterpå.. så da måtte det full gass til! Men, med vått gress/grus og litt for dårlige sko gikk det dårlig.. lå rett ut på bakken og landa skikkelig rett på det ene kneet.. Spratt raskt opp igjen og fortsatte -skulle bare få det til og prøvde på nytt.. OG -det gikk det ;-) Pga som nevnt kort tid med Beate -var vi noen som ble igjen litt etterpå for å gå kombinasjonen et par ganger til -og var veldig godt fornøyd med dèt -følte vi etter noen forsøk fikk det til slik vi ønsket, og dèt er alltid en deilig følelse!

Senere på kvelden og dagen etter var imidlertid ikke kneet veldig godt.. skikkelig vondt å både gå på og bøye.. og begynte å frykte litt for både treninga med Petter onsdag samt stevnet i Fredrikstad til helga.. Tok det derfor veeeldig med ro på trening i hokksund på tirsdag -tok ikke sjansen på noe løping i det hele tatt -kun litt boks-trening og felttrening -hvor jeg ikke trengte å bevege meg noe særlig ;-) Onsdag var imidlertid kneet veldig mye bedre -kjente fortsatt strekken -men prøvde likevel å løpe kombinasjonen Petter hadde satt opp -og dèt gikk fint! En annen utrolig artig ting på treninga var at midt i kombinasjonen hvor vi skulle rundt to hoppehindre med både slalåm og tunnell bak (spesielt tunnellen som drar veeeldig) -var det faktisk slalåmèn som fristet og som han plutselig søkte til!!! Trodde nesten ikke det jeg så!!! ;-) Ellers alt i alt en postiv og bra trening -ser virkelig fram til masse treninger med Petter framover nå både i hokksund og drammen!

Og med vogna nå pakket og klar -setter vi kursen mot Fredrikstad imorgen -for nye konkurranser i helga. Gleder meg!! ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar