Rossi

Rossi

tirsdag 8. september 2009

Treningsuke

Etter et par helger på rad med konkurranser, er det nå en liten stund med treninger og kurs. Igår mandag hadde vi instruksjon igjen med Beate i Drammen. Hadde denne gangen satt en full bane, og synes det gikk veldig bra. Fikk bra tilbakemeldinger fra Beate igjen bl.a på at vi må jobbe spesielt med kortere sving når Rossi kommer fra toppfart og så brått skal snu helt rundt -ble store svinger selv med forskjellige føringer som vi prøvde på. Har også hatt en tendens til å stoppe opp midt på mønet -pga jeg da har løpt fram til feltet og stopper der.. da stopper også han der han er.. Men flyr jeg videre -hopper han lett av.. så timing med å få bra fart helt ned for så å stoppe riktig.. Alt i alt en bra kombinasjon og trening (de andre tingene i kombinasjonen satt veldig bra!) -bare synd at det blir altfor lite tid på hver enkelt på disse treningene.. Er litt frustrerende å få trent såå lite selv med egen hund når man først er på trening -så er veldig glad for at vi har flere muligheter for trening.

Allerede idag var det nemlig klart for ny trening -også idag med instruksjon -nemlig Petter i Hokksund. Han hadde fått spørsmål om vi kunne bruke hoppbanen fra Drøbak søndag -for de store hundene -hvor det var ca 90-95 % disk.. Var en veldig artig bane -men ble litt "lettere" da den var satt opp slik den opprinnelig var tenkt -før de måtte komprimere den pga mindre plass i ringen i drøbak.. Petter har imidlertid lovet at vi skal ha en komprimert versjon av den også senere på høsten;-) Det punktet som var mest utfordrende var at etter full fart gjennom rør og over lengdehopp -var det rett i slalåm -med et hoppehinder på venstre side som "forstyrrelse".. klarte imidlertid etterhvert å time dette med å selv bremse ned over lengden og la han søke inn i slalåmen selv -før vi så giret på videre. Også agilitykombinasjonen han hadde satt ved siden av var veldig ålreit -hvor vi bl.a. fikk frisket opp litt bakbytte.. er litt uvant å bruke dette så mye -da jeg føler litt usikkerhet ved å henge etter og skulle styre -men blir gang på gang overrasket over hvor bra det funker.. Så -må bare passe på å holde alle disse forskjellige føringene ved like -slik at vi har mer å velge mellom i forhold til de forskjellige kombinasjonene vi møter.

Blir nok en liten egentrening i hokksund også på torsdag-før vi skal ha en spennende og bra kurshelg. Beate og Kjetil (Harms) skal ha kurs i Drammen på søndag, og i tillegg har vi vært så heldige og få bli med på et kurs med Wenche i Hokksund på lørdagen! Dèt blir alltid bra -med veldig nyttig tilbakemeldinger samt at vi blir pushet og utfordret på forskjellige ting;-) Tror dette mao blir en veldig bra helg -og gleder oss veldig!!

3 kommentarer:

  1. Utrolig til aktivitet på dere!!! Jeg er veldig spent på hvor dette skal ende :-)

    SvarSlett
  2. Jeg blir helt sliten av alt det du rekker på en uke jeg!

    SvarSlett
  3. Det blir mye agility, skjønner jeg, og jeg som synes vi holder på mye!!!

    SvarSlett