Rossi

Rossi

fredag 25. september 2009

Egentrening 24.sept -Knallbra trening!!

Har ikke vært så veldig mange på egentreningene på torsdagene i det siste -og igår ble det kun meg og Wenche. Men gud for en trening det ble!! Tror nok jeg må si det har vært den beste treninga jeg hittil noengang har hatt med Rossi!! Både med tanke på hva vi trente på og resultater -samt ikke minst både fokus, fart og glede -en skikkelig glad og fornøyd gutt som både storkoste seg samt jobba veldig bra!

Vi satte en liten kombinasjon bare med tunnell, slalåm og noen få hoppehindre, og målet var å få trent litt på det å gi tydelige tegn for når vi skal dra bikkjene forbi første tunnellinngang og når de skal gå rett inn. Også viktig å få opp farta skikkelig -og at vi kom fra alle mulig forskjellige steder. Synes flere av variantene vi etterhvert briefet kunne by på en del utfordringer og var litt spent på om vi fikk det til -men ble gang på gang stående og si: ja..dèt gikk jo greit! ;-)

Har også hatt som mål de siste ukene å få til enda mer selvstendig slalåm på Rossi. Dette fikk vi også med i kombinasjonene igår -og ble gang på gang overrasket over hvor bra det gikk!! Har i tillegg trent dette på en litt annen måte enn Wenche viste oss igår -men dette gikk også kjempefint! Var til tider veeeldig langt unna han -likevel fullførte han fint og kom som ei kule videre til neste hinder. Hadde naturlig nok litt lavere fart enn om jeg hadde vært helt tett på han -men dette blir jo samtidig en avveining i banene -om vi evt i de tilfellene taper litt tid i slalåm -er det jo verdt det om man får det igjen pga bedre plassering og inntjening av tid i neste del av banen;-)

Helt til slutt satte vi også en liten kombinasjon med tunnellen liggende under stigen -med innganger på begge sider (veldig tett..!) med et par hoppehindre før for å få opp fart -fikk vi da utfordret oss litt på de tre forskjellige føringene vi måtte ta for å vise: 1.Ytre rørinngang 2.stigeoppgang 3.nærmeste rørinngang. Var ikke mange "feilskjærene" her heller -fant tydelige tegn som bikkjene raskt oppfattet -så begge var helt klare: Dette må vi sette opp på videre treninger og ha som egentrening for å holde ved like og huske!!

Vi holdt vel på en drøy halvannen times tid -ganske så effektiv trening -bare opp/ned bygging av hinderne mellom hver gang Rossi og Vip gikk. Har hatt mye bra både treninger og kurs, men samtidig lenge siden jeg har vært sååå gira og fornøyd etter en trening -både med tanke på Rossi og min egen innsats! MORRRO!!! ;-)

Ble litt mørkt på slutten til at vi fikk filma så mye -samt at det er vanskelig å både filme og se godt nok til å gi tilbakemeldinger til hverandre -så ble ikke så mye som ble filmet desverre. Er imidlertid en liten snutt: http://www.youtube.com/watch?v=YbE1REn6Cg0

4 kommentarer:

 1. Sånne treninger gir bare mega motivasjon :-) Håper virkelig den ble filmet!

  SvarSlett
 2. Vi fikk filmet litt, men det ble desverre fort for mørkt så vi måtte bare kutte det ut.. ;-)

  SvarSlett
 3. Jeg kan skrive under på at det var en utrolig bra og informasjonsrik trening, vi fikk trent på alt av handling i en og samme kombinasjon. Og tror ikke vi kommer til å glemme denne treningen på en stund. Så takk for tilbakemeldinger og hjelp, var faktisk mer nyttig enn film denne gangen

  SvarSlett
 4. Så synd at det ble for mørkt til å filme - skulle gjerne sett mer!!! Kjempeflott føring, Marianne!!

  SvarSlett