Rossi

Rossi

søndag 4. oktober 2009

Hamar 3.oktober

Veldig tidlig lørdag morgen -var det klart for å hente Wenche i asker og sette kursen oppover mot hamar og vikingskipet. Vårt første innestevne (bortsett fra debuten i tønsberg -men det var jo i ridehall og helt annet underlag) Ble rimelig glatt for noen og enhver -så egentlig litt glad for at Rossi ikke hadde kjempefart.. da flere av hundene (spesielt de raske og store) lå flate og skled flere steder..

Agilityløpet var et helt greit og bra løp. Hender "speedy" setter igang litt om han blir veeldig ivrig -og så tendensen etter det rette røret før stigen.. ;-) Passet imidlertid bra med de neste hinderne og føringen slik at jeg ikke mistet kontrollen. Vegringen han fikk på det ene hoppehinderet mot slutten tar jeg på meg all skyld for -ble stående veldig utydelig -slik at han kom rundt hinderet.. Ble imidlertid kun med dèn samt en liten tidsfeil -så endte på en 3.plass.
Agilityløpet: http://www.youtube.com/watch?v=chCT_TfoxmE

Hoppløpet var også et greit gjennomført løp, men ikke noe mer heller ;-) Litt avventende og treg fart -og pådro oss i tillegg en feil da han for meg helt overraskende gikk ut av slalåmen.. forklaringen fikk jeg så fort vi var ferdige og kom tilbake til plassen vår.. Noen hadde nemlig plutselig -av en uviss grunn-blåst i ei fløyte.. men,men.. uansett ikke noe voldsomt løp -og endte totalt på en 5.plass.
Hoppløpet: http://www.youtube.com/watch?v=Ld53Naz6qMg

Totalt sett greit fornøyd med vårt første inne-stevne. Ikke fornøyd med farta -men både kombinasjon av nytt og glatt underlag som vi aldri har gått på før -samt at det her kunne ha vært mulig å brukt pipeballen rett før og etter løpene -da den kunne legges utenfor målområdet som vi har hatt bra erfaring med noen ganger tidligere.

Søndag var vi også med på siste runden i LyBrAg-cupen som denne gangen var på hønefoss. Var veldig dårlig deltakelse i åpen klasse (mest rekrutter som startet denne gangen også) -så det var faktisk kun Rossi i mellomklassen i åpen. Men -med en gutt som ikke venter unødig på beskjed fra meg om hvor han skal -bærer det ofte rett i disk om jeg er utydelig eller treg til å vise han riktig hinder/vei.. Så -seier var likevel ingen selvfølge ;-) Var litt usikker på starten -hopper og lengde rett fram -med etterhvert et rør på høyre side. Rett fram var både møne og stigeoppgang -mens han etter lengden skulle "dras" forbi både mønet, stigen og første rørinngang.. Samtidig har vi jo de siste treningene trent nettopp på dette -så etter litt fram og tilbake ang valg av føring tok jeg det vi har trent på -OG det gikk kjempefint! Ellers et feilfritt og veldig bra løp så var kjempefornøyd! ;-) Etter at alle i agilityen var ferdig -fikk vi heldigvis mulighet til å trene litt i banen før den ble pakket sammen. Da prøvde jeg ut en annen føring som jeg hadde vært litt innpå å ta på selve løpet -men som jeg tenkte at nei -dèt får jeg trene på først..hehe. Men, også dèt fungerte kjempefint!! ;-)

Så -altså godt fornøyd med helga -og har videre 2 agilityhelger foran oss -først Nes førstkommende helg og så Tønsberg neste helg igjen ;-)

2 kommentarer:

  1. Har sett video av flere løp fra Hamar og det var fælt og se hvordan hundene slet med underlaget, ikke særlig gøy. Grattis med feilfritt på Lybrag Cup :-)

    SvarSlett
  2. Hørte også at underlaget ikke var bra, så flere av hundene fikk problemer.
    Vi ses i Tønsberg!

    SvarSlett