Rossi

Rossi

lørdag 23. januar 2010

Follo 23.januar

Etter nok en bra treningsperiode.. og ikke minst en veldig kort, men utrolig effektiv treningsøkt rett etter jobb igår -var vi igjen veldig klar for stevne!! ;-)

Begynte imidlertid ikke veeldig bra.. med en ganske så ufokusert gutt på start.. fikk ikke opp fokus og kontakt før start -og var en gutt som ikke hadde spesielt lyst til å starte.. Måtte til slutt gå helt tilbake og starte likt med han for å få han med.. ble også rimelig treg og "avventende" helt fram til det endelig kom både tunnell og pølse -da satte han imidlertid opp farta litt og vi avsluttet greit. Ble feilfritt løp, men pga farta ble det 6 tidsfeil.. og en 5.plass. Hoppløpet: http://www.youtube.com/watch?v=xtSXP0lIncU

Briefinga til agilityløpet gikk veldig bra -ble raskt sikker på hva jeg skulle gjøre, og følte meg veldig komfortabel med dèt! Hadde også kjøpt ekstra pølse til Rossi i pausa for å få opp kontakta før start nå -og dèt funket!! Helt med på alt jeg gjorde og sa -og ble enda mer sikker på at NÅ må det bare gå bra.. Og heldigvis: dèt gjorde det! Gikk akkurat som briefet og var myye bedre fart -og klarte oss nå også feilfritt! Tida ble 6 sekunder under standardtid (!) ;-) og kun 1 sekund etter vinneren fikk vi en fin 2.plass! Kjempegøy -spesielt med tanke på at det fartsmessig likevel ikke var noe maxløp.. en del å gå på enda både på Rossi sin fart -samt at jeg kunne fått litt kortere svinger et par steder ;-) Men -kjempefornøyd med et bra gjennomført løp, feilfritt, bra tid, 2.plass OG opprykksnapp nr 2 ;-) Agilityløp: http://www.youtube.com/watch?v=OeisXxScqvY

3 kommentarer:

 1. Herlig å se ham SÅ mye mer fokusert i agilityløpet, og veldig enig med deg i at han kan gå raskere også enn det vi ser i agilityløpet!

  SvarSlett
 2. Som du sier er det mye mer i han enn det han viser på konkurranser, men alt i alt så er han en utrolig sjarmerende gutt som vet å spille litt uskyldig og søt, men han kan og du kan, det har dere bevist flere ganger, så stå på og fortsett i samme spor, så kommer det snart en vending i Rossi når han blir mer selvsikker.
  Bra handling Marianne

  SvarSlett
 3. Kjempegøy, Marianne - gratulerer - flott føring!!

  SvarSlett