Rossi

Rossi

søndag 17. januar 2010

Treningshelg

Endelig kom "mildværet" med kun noen ytterst få kuldegrader -OG formen var tilbake igjen etter nesten 14 dager på kortison og minimalt med pust.. Men -så utgjort at da var drivhuset selvfølgelig opptatt på dagtid pga introkurs.. Bortskjemt med å kunne dra på dagtid i helga og få trent -måtte vi nå tøye tålmodigheta og "vente" hele dagen til det var ledig.. Ble LITT av en prøvelse..hehe.

Lørdag møttes ca kl 16 -Titti, Wenche og jeg -samt at Grethe som hadde kommet litt før oss også ble på litt av treninga. Satte en feltbane da spesielt Titti ville trene felter -samt at vi hadde litt fokus på tunnellinnganger -og da spesielt når de IKKE skulle tas.. jfr disk vi hadde i kr.sand nettopp på dette! Ble ikke så lange økta, men var likevel godt fornøyd da vi dro hjem igjen!

Søndag benyttet vi "ventetida" til å besøke ei venninne med en dacks som Rossi tidligere har lekt utrolig bra med (til tross for at dette er en litt "sær" gammel mann på 9 år som egentlig ikke er spesielt interessert i eller vant til å leke..) Til tross for at de ikke har sett hverandre på flere måneder(!) var gjensynsgleden enorm -og de lekte og lekte så mye at jeg etterhvert ble litt redd for at Rossi ikke skulle ha energi igjen til treninga etterpå.. Men, trengte ikke uroe meg for dèt...!! ;-) Det ble det bare meg og Wenche på treninga denne dagen -og vi satte nå opp en bane med fokus på både fortsatt tunnellinnganger, et par-tre deler av banene til Mia fra kr.sand samt litt diverse utfordringer ellers. Kommenterte begge to under briefingen -at ja: vi skal ihvertfall ikke beskyldes for å trene for "lette kombinasjoner".. for her lå utfordringene og "fellene" på rad og rekke.. ;-) Men, med unntak av litt terping for å få kortet inn svingene i starten på den ene kombinasjonen, gikk det meste utrolig bra!! Tunnell-fellene ble ikke mye utfordring da Rossi var helt på nett og oppmerksom på meg og hva jeg viste! Både da vi kom fra slalåm og jeg måtte "dra" han forbi tunnellinngangen og bort til en annen hoppekombinasjon, samt da han kom i 100 gjennom èn tunnellinngang -og så skulle inn i en ganske vanskelig slalåminngang (forøvrig mens han så rett inn i en ny tunnell...!!!) -gikk dette kjempefint!! Prøvde å hjelpe han litt ekstra første gangen med å løpe på skikkelig selv -så jeg var godt plassert mot slalåm og "eliminerte" den andre tunnellen -men selv da jeg bevisst ble liggende et stykke bak -så han selv helt måtte søke inn slalåmen -OG ta inngangen riktig -gikk det kjempeflott!!

Så -etter å "kun" ha holdt på ca halvannen time -var både jeg og Wenche kjempefornøyde og bestemte oss for å gi oss "på topp"..! Ikke bare bare når Rossi var sååå både på nett og gira -klar for ALT og SÅ oppmerksom på alt jeg gjorde og viste.. Men, samtidig utrolig gøy og deilig å avslutte treninga på den måten også!!

3 kommentarer:

 1. Flink jente som gir seg på topp :-) Masse lykke til på lørdag!

  SvarSlett
 2. Så heldige dere er som (stort sett) kan trene innendørs på dagtid i helgene og at dere ikke er så veldig mange som skal trene!!!

  SvarSlett
 3. Ja en kjempe trening igjen, og heldige med at ikke alle i Agility gruppene er like ivrige som oss i å trene, for da kunne det blitt ett problem, med 30 stk som vil trene samtidig.
  Som i dag, da er det en liten nybegynner gruppe som skal trene, så da skal jeg få med meg Marianne og Rossi på skitur i steden, Det gleder jeg meg til!

  SvarSlett