Rossi

Rossi

søndag 28. mars 2010

Kurshelg m/Wenche

Har blitt litt tid imellom bloggingene nå i det siste har jeg fått høre.. men skyldes jo da at det desverre er mindre stevner nå på denne tida. Men tro nå ikke at vi ligger på latsida og bare slapper av for det.. er bare ikke like flink til å blogge fra treninger -som vi jevnt og trutt holder på med ukentlig -både faste dager med instruktør, samt egentreninger utenom.

Nå er f.eks er en slitsom kurshelg over -utslitt i både hode og kropp ;-) Vi var igår 6 stk som var samlet (4 idag) -med en fin spredning fra både helt nybegynnere til kl.1 og 2 hunder, med vår absolutte favorittinstruktør Wenche til å pushe og presse oss. Hadde en fin blanding av kombinasjoner -noen ganske så utfordrende, og andre som kunne se ganske "greie" ut -men som man fort gikk i fella med å ta for "lett" på og gjøre unødvendige feil og utydelige føringer.. Spesielt når man skulle følge med og ha med seg ALT! Èn ting er jo at to av nybegynnerne som akkurat har fullført grunnkurset både er kjempeflinke og utrolig artige å se på -men siden det også snart blir jeg som får det ærefulle oppdrag å instruere disse videre når de er ferdige på vg.kurs med Wenche -måtte jeg jo i tillegg få med meg alt både de gjorde/ikke gjorde, hvilke tilbakemeldinger de fikk etc -slik at jeg blir mest mulig kjent med de og dermed får best mulig utgangspunkt for å jobbe videre med de! Men som jeg også tenkte på etter at dagen var over igår -at ALLE de andre vi var på kurs med sammen med i helga -faktisk blir mine nye instruerings "barn".. så jeg måtte jo nettopp få med meg alt med alle..

Så -ikke bare bare å da også ha full fokus når jeg skulle ut selv -ble noen "slappe" føringsvalg og ikke helt presise tegn -så veldig godt å ha både Rossi som som oftest gir veldig grei tilbakemelding på at jeg ikke viser noe eller viser feil -samt ha Wenche som sier fra og pusher meg enda mer når hun vet jeg kan bedre! Lovte at vi skulle bli skikkelig slitne etter kurset -og dèt løftet holdt hu.. Og når jeg bare blir pressa til å være skikkelig fokusert og presis i føringa -er det jo utrolig hvordan forbedringa blir.. Har jo en utrolig treningsvillig og glad agilitygutt!! ;-)

Nå blir det noen dager med jobbing før vi antakelig tar et par dager på hytta i midten av påskeuka. Og så - 1.og 2.påskedag er vi klar for nytt kurs -også da med Wenche som instruktør -og ser veldig fram mot dèt igjen ;-)

1 kommentar:

  1. Høres ut som du trenger ferie etter kurshelgen :-) Fortsatt god påske!

    SvarSlett