Rossi

Rossi

søndag 25. april 2010

Hundefestival i Drammen 24-25.april

Endelig start på utesesongen -og deilig med at det var kort reisevei siden stevnet denne gangen ble holdt i Solbergelva like utenfor Drammen.

Vi startet stevnet med hoppløp og det gikk veldig bra og helt som planlagt -helt til jeg skulle krysse bak før lengdehoppet, men istedenfor klarte å vise han retning mot tunnellen som lå mot høyre.. og da lar jo ikke Rossi seg be 2 ganger ;-) Så, tar på meg all skyld for den disken! ;-)

Agilityløpet gikk forsåvidt ganske greit. Ble imidlertid altfor treg mønepassering da jeg ventet og skulle krysse bak før mønet -og Rossi snudde og var på vei ned før han skjønte vi skulle videre.. måtte da slite og klatre litt oppover og tapte en god del tid her desverre.. Skulle helt klart ha tatt han imot da jeg hadde tid til dette og vært på riktig side før han nådde mønet, og dermed unngått den usikkerheten hans. Må tydelig trene mer på bakomkryss før møne.. Løpet gikk ellers uten feil, men desverre pga dette tidstapet på mønet -fikk vi en liten tidsfeil på 1,91 sek

Søndag startet vi også med hoppløp, og dette er jeg veldig fornøyd med. Artig og grei bane hvor alt fløt veldig greit -en litt unødvendig stopp ved første jackotuss pga jeg ikke var helt i posisjon, men resten var jeg veldig fornøyd med. Ble feilfritt, et nytt opprykksnapp og en 3.plass.

Avsluttet stevnet med agilityløp. Var litt uoppmerksom etter slalåmen så fikk litt panikk da jeg plutselig nesten var på vei opp vippa selv.. ;-) fikk imidlertid kommet meg unna og etterhvert gitt plass for Rossi. Ble litt unødvendige svinger og tidstap -bl.a etter hjulet hvor jeg ikke ga tydelig nok tegn til at han skulle til venstre, samt før stigeoppgangen. I tillegg løp jeg fra han ned stigen -uten engang å si "stå"-kommando -og dermed hoppet han av og fikk en feilfeil. Holdt oss imidlertid godt innenfor standardtida, så det ble med de 5 feilene fra stigen.

Så, totalt fornøyd med to 3.plasser og et nytt opprykksnapp i hopp. Ellers veldig bra løp av Rossi -ingen pinneriv(!), men desverre fortsatt altfor stor forskjell i fart fra trening til konkurranser.. Men, det positive er: vi har myyye å gå på! Så det lover godt -og utrolig gøy at sesongen bare såvidt har startet!! ;-)

8 kommentarer:

 1. Veldig rask oppdatering! Moro å se dere i aksjon!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med to flotte tredjeplasser og opprykksnapp:)

  SvarSlett
 3. Flott med video så jeg får sett løpene dine. Fikk ikke sett alle live. Grattis med napp!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med gode resultater!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med gode resultater

  SvarSlett
 6. En god ting kan ikke sies for ofte ........ :D

  SvarSlett
 7. Hei!!
  Så gøy å se video av dere!!!! Jeg har akkurat oppdaget kooikerrasen og synes de ser så flotte ut!!! Har veldig lyst på en hund som ikke er så stor i størrelsen. Har vokst opp med golden, og de er litt store i forhold til livssituasjonen akkurat nå... Fikk tips om deg og hunden din fra oppdretteren :) Har så lyst på en hund som er lærervillig og mulig å dressere, og det ser jo ut til at kooikeren er en slik hund!!!
  Vet du om noen utstillinger/stevner det er mulig å se noen eksemplarer av kooikerrasen? Bor i Drammensområdet!!!

  Mvh Mona!!!!

  SvarSlett
 8. Hei Mona. Neste stevne i Drammen er 5.og 6.juni (agility går på søndagen)nærmere bestemt på Berskaug. Er ellers også stevne nå imorgen -i Moss. Ellers må du bare ta kontakt på mail om det er noe du lurer på, eller om du vil treffe og se Rossi "live" ;-) mail: marihund@mail.com

  SvarSlett