Rossi

Rossi

lørdag 1. mai 2010

Moss 1.mai

Vi var en gjeng fra Hokksund som dro bortover til Moss i noe som etterhvert ble en veldig våt og kald dag.. Selv om det så ganske greit ut da vi kom, var det godt vi likevel satt opp teltet pga det var meldt regn, og så litt usikkert ut. Hadde god tid og fikk både satt opp telt, rigget oss til og luftet bikkjene før vi denne gangen startet rett på kl.2.

Begynte ikke så veldig bra -da det var en litt ufokusert gutt -som også smittet litt over på meg -så ble utydelig føring helt på de første hinderne -og jeg førte han inn i feil tunnellinngang og dermed en disk. Fortsatte imidlertid bare rett videre -spesielt siden jeg nå var kjempefokusert på å jobbe bra med feltene (som jeg var utrolig sløv på sist helg i Drammen -og som da resulterte i feltfeil helt på slutten istedenfor nok et opprykksnapp..) Så -da vi kom til balansen -var jeg tydelig på "bli"-kommando, før jeg så løp mot slalåmen.. Men, snudde meg etterhvert overrasket tilbake da ingen kom.. han stod nemlig dønn igjen på feltet..! Selv etter nok et "fram" og slalåm-kommando, var det ingen reaksjon. Måtte et par skritt tilbake og ny kommando -og da kom han og begynte på slalåmen. Men etter 4-5 pinner ble det en ny stopp -og nå skulle han ikke videre.. Hadde også et litt pussig "uttrykk".. som jeg ikke helt skjønte.. prøvde å starte på slalåm på nytt -uten mer interesse for å fortsette.. selv ikke da jeg tenkte å gå rett til tunnell og fortsette derfra var det noen reaksjon.. bare et "ubeskrivelig" uttrykk. Tok han derfor opp og bar han ut av ringen.

Men -da jeg kom bort til Petter -som etterhvert hadde blitt spurt om å filme da de andre fra hokksund var opptatt med enten briefing eller premieutdeling -skjønte jeg grunnen til stoppen til Rossi.. Han var nemlig ikke god i magen i det hele tatt.. og mens vi stod og prata litt -hadde han gjort skikkelig fra seg rett utenfor ringen.. Så -nå har han tydeligvis endelig skjønt at det å gjøre fra seg i ringen/banen ikke er lov -og var derfor han var litt betuttet og ikke klarte å fortsette i banen.. DA må jeg si jeg ble kjempefornøyd!! Må man så må man.. og dårlig i magen kan jo ikke han noe for.. så superfornøyd med at han da nå bare stoppet -og tydelig viste at han ikke ville/kunne forsette -istedenfor å bare sette seg ned.. ;-)

Hoppløpet gikk veldig bra. Ble en fin oppvarming med flørt og lek med kooiker-Cindy før start ;-) Ble en altfor stor sving helt i starten, men ellers så fløt det veldig greit og fint -og ble et feilfritt løp -men med kjedelige 0,54 sek tidsfeil.. Ble imidlertid en 2.plass ihvertfall da -og en fin bamse i premie til Rossi ;-)

Allerede neste helg er vi klare for dyst igjen -og da går turen til Kr.Sand -først for NKK-stevne på lørdagen -og så dobbeltstevne også der nede på søndagen -3 agilityløp og 3 hoppløp på 2 dager blir gøy!! ;-)

3 kommentarer:

  1. Moro med oppdatering og video! Godt dere slapp lettere fra mageproblemene enn vi gjorde forrige helg!

    SvarSlett
  2. Grattis med 2. plass! Sees i Kristiansand :-)

    SvarSlett
  3. Det var da godt at han gjorde i fra seg utafor ringen, stakkars, ikke rart han ikke ville noen ting. Men flott med en 2 plass i hopp, grattis:-) Elin

    SvarSlett