Rossi

Rossi

mandag 14. juni 2010

Opp og ned

Har vært på konkurranser både på NKK i Drammen 6.juni samt på Nes søndag 13.juni. Hadde fått beskjed for flere mnd siden om å holde av dagen til faderns 60-årslag, så da ble det en litt amputert agilityhelg med stevne kun søndagen for vår del. Heldigvis for oss satt det verste regnværet inn nettopp lørdagen -så sånn sett var det jo greit at det var dèn dagen vi ikke kunne ;-)

Er ellers ikke så veldig mye å skrive om eller legge ut video av.. Med unntak av hoppløpet i Drammen (hvor vi disket pga feil rørinngang -men ellers et veldig bra løp), har det vært preget av flere løp med fryktelig dårlig fokus fra Rossi. Veldig frustrerende når jeg ikke får bygget opp nok fokus og kontakt før start og/eller at han detter ut idet vi skal starte -selv når jeg starter veldig tett med han -både for å gi mer støtte samt beholde fokus/kontakt vi noen ganger har fått opp litt mer -uten at dette har hjulpet nevneverdig..

Må imidlertid bare fortsette å jobbe med å ta tak i han både på treninger og konkurranser når han kobler ut etc -og håpe at det snart snur igjen. Er jo nettopp fordi jeg vet så utrolig godt hva han har i seg av potensiale -at det blir så frustrerende at han ikke får tatt ut dette også i konkurranser. Men: den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves har jeg hørt..! ;-)

1 kommentar:

  1. Dere har jo veldig mange gode resultater og kommer garantert til å fortsette å få det!!!

    SvarSlett