Rossi

Rossi

søndag 29. august 2010

Fredrikstad 28.-29.august 2010

Etter en periode skikkelig i løpetids"tåke" -var jeg nå veldig spent på helgas stevne i Fredrikstad. Har campert i Hokksund i nesten en uke pga jeg var med og hjalp Wenche med introkurs i helga samt påfølgende start på grunnkurs mandag -også var det som vanlig egen trening tirsdag og instruering av kl.1 gjengen på onsdag. Da var det liten vits i å dra fram og tilbake (spesielt siden jeg også hadde ferie denne uka). Ble derfor også en del egentrening som har vært veldig nyttig og artig. Rossi fikk da også ha Bella m/løpetid ganske så tett på seg hele tida -og med bare stadige avvisninger pga han ikke er en cavalier..(veldig så rasebestemt den dama..hehe), var det de siste dagene bare selve treninga han stod og maste utålmodig etter å komme igang med! ;-) Utrolig gøy spesielt treninga med Petter på tirsdagen hvor han var skikkelig med og i farta -samt et par økter jeg og Wenche kjørte på onsdagen -kjempeivrig og herlig å jobbe med!!

Var derfor naturlig nok veldig spent på fokusen nå i helga i konkurranse igjen -og ble IKKE skuffa!

Hopp2 lørdag:

Etter en kjempestart på hoppløpet med flott fart og fokus fra Rossi sin side -og hvor jeg heldigvis "overså" både feil og at jeg førte han utenom hoppehinder mot slutten -og bare fortsatte ut i det drivet og farta han hadde, fikk jeg igjen for dette med en minst like ivrig gutt neste løp. Agilityløpet ble bare supermoro!! Alt satt av både føringsvalg og felter, og kjempefornøyd med farta hans også. Har enda mer å gå på både mht fart men også på å være enda bedre på timing i forhold til å kutte svinger ytterligere enkelte steder..men noe må vi jo ha å gå på til neste løp også..hehe

Agility2 lørdag:

Hoppløpet søndag var en skikkelig fartsbane! Ikke så mye handling, men viktig å være der man trengte -og desverre rakk jeg aldri å komme høyt nok etter den første tunnellen (rette tunneller gir jo som kjent utrolig med fart..!) samt at jeg heller ikke var tidlig nok til å få signalisert at han skulle ta hopp til høyre. Raste rett mellom hoppehinderne -men fikk han forholdsvis bra og raskt tilbake og "på rett kjøl" igjen. Resten av løpet gikk veldig bra og helt som planlagt -så var utrolig kjipt da jeg så på resultatene etterpå -at han (til tross for ganske mye tidstap ved vegringen!!) faktisk hadde beste tid -og kun èn av de to som klarte banen innenfor standarttiden..

Hopp2 søndag:

Siste løp for helga var agility, og helt utrolig -igjen både topp fokus og fart, men desverre slurvet jeg på feltnedgangen på stige.. samt at jeg var helt på tur på slutten og resulterte i en disk.. Gir kommando om "gjennom" altfor tidlig -da JEG ser rett linje fra hoppehinder og rett i tunnellen..mens han imidlertid ikke har fått den samme vinklingen enda og har den andre tunnellinngangen rett fram og selvfølgelig går rett i den! Så -igjen: min feil med timing og superflink gutt!!!

Agility2 søndag:

Kort oppsummert var det en knallhelg fra Rossi sin side!! Har aldri vært såå fokusert og bra fartsmessig -må bare ta av meg hatten for han og legge meg i selen selv i forhold til å time mer nøyaktig samt å få inn regelmessige joggeturer -så jeg klarer å være der jeg planlegger og "skal" være! ;-) Gleder meg allerede til neste helg -med Oslo og Drøbak-stevnene! ;-)

3 kommentarer:

 1. Morro å se en Rossi som er heltent på starten og har fokus hele veien, veldig flotte løp alle sammen:-))
  Elin

  SvarSlett
 2. Så herlig å se Rossi i full fart og fokus hele veien!!! Lykke til videre Marianne :-)

  SvarSlett
 3. Herlig å se ham med SÅ bra fart!

  SvarSlett