Rossi

Rossi

søndag 5. september 2010

Oslo/Maridal og Drøbak

Nok en agilityhelg og igjen var jeg både spent og gledet meg etter knallhelg fra Rossi sin side forrige helg -samt noen veldig bra treningsøkter iløpet av uka!

Vi var nok en gang en god gjeng fra Hokksund i Maridalen lørdagen -og gjorde oss i tillegg veldig godt bemerket!! Ble masse flotte både løp og premieringer -kan nevnes f.eks 2 seire, en 2.plass, 2 tredjeplasser av det jeg husker -men jeg tror kanskje det var enda flere premieringer.. kom ut av tellinga etterhvert! ;-) Kjempemoro!! Selv fikk vi to kjempebra individuelle klasseløp. Begynte med agility og det gikk kjempebra -feilfritt løp og seier!!

Hoppløpet gikk også veldig bra -nok en gang feilfritt løp, men litt større svinger og litt dårligere fart resulterte i en 5.plass.

Vi gikk ikke mindre enn 4 løp denne dagen -siden vi også stilte lag igjen. Dette ble imidlertid et skikkelig "treningsløp".. Var veldig i tvil på føringsvalg ett sted i banen -og stod mellom ikke mindre enn 4 alternativer.. Ble til at jeg på sparket tok det siste alternativet -da vi kun var 3 stk og begge de to andre hadde disket. Artig også når det fungerte bra ;-) Men, desverre ble det en liten "feilkobling" av meg mot slutten -hvor jeg plutselig gjorde noe helt annet enn jeg hadde briefet og som absolutt ikke var noe smart.. så det idet jeg plutselig var BAK tunnellen jeg egentlig skulle løpe foran og ta imot.. Men, da var det desverre for sent -og da Rossi kom ut -kom han motsatt vei av hva jeg hadde planlagt og ønsket -og da bar det rett i tunnellen igjen og disk for oss også ;-)

Søndag var det klart for stevne i Drøbak igjen. Ble en totalt unødvendig disk på hoppløpet -da jeg ikke kan forklare min føring i starten som annet enn "sinnsyk i gjerningsøyeblikket".. Plutselig var jeg totalt feilplassert i forhold til hva jeg både skulle og hadde briefet -men da var det lite å gjøre -annet enn å se at Rossi føk rett i tunnellen på nytt igjen.. Utrolig kjipt siden det var en kjempeartig og flott bane jeg tror vi kunne gjort det veldig bra i om jeg bare hadde vært på nett og skjerpa også! Men, bare å rose Rossi sin innsats igjen -og en glad og fornøyd gutt som igjen forlot banen -all skyld kunne igjen bare legges på meg.. ;-)

Agilityløpet ble mye bedre heldigvis -ikke helt fornøyd fartsmessig -men et bra feilfritt løp og likevel godt under standardtida også -ble totalt en 3.plass -forøvrig med en komplett seierspall med kun kooikere..! ;-)

Så -totalt sett igjen -veldig fornøyd med nok en flott agilityhelg. Veldig bra både fart og fokus på Rossi igjen -og vi kunne nå notere vårt 8.napp i agility og det 7. i hopp..! ;-)

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med flotte løp og gode resultater!!

    SvarSlett
  2. Driver dere med no trening i maridalen?

    SvarSlett
  3. Vi var kun på konkurranse i maridalen. Vi trener i hokksund

    SvarSlett