Rossi

Rossi

mandag 9. august 2010

Nes-stevne 7.-8.august

I helga var det klart for Nes-stevne igjen -og nå skulle jeg heldigvis få med meg hele stevnet også -ikke bare søndagen som sist.. Kom tidlig fredag og ble en liten Hokksund-camp nede ved klubbhuset. Hadde gleda oss veldig til stevnet da det var rekordstor deltakelse fra Hokksund (hele 12 startende hunder!!), hvorav 2 debutanter -samt at vi skulle debutere med mellomlaget vårt Surprise ;-)

Resultatmessig for meg og Rossi ble det ikke så veldig.. Var en gutt som var veeeldig satt ut av at en av de store favorittdamene/lekekamerat hadde fått løpetid.. Søndag ble han satt i bilen for å koble ut og slappe av litt mer, men kjente det jo selvfølgelig da han kom ut og skulle gå. Ble imidlertid en 2.plass på lørdag på hoppløpet -kun 4/100 sek bak vinneren) samt en 3.plass på agilityløpet søndag -forøvrig et utrolig "jobbe-løp" hvor jeg var 100% "på" han hele tida -for å holde fokuset i banen oppe! Lørdag fikk vi to disk på laget -men søndag kom vi igjennom -og fikk en 2.plass! ;-)

Ellers var det som nevnt utrolig gøy med både såå mange deltakere fra Hokksund -og ikke minst innsatsen til ikke minst debutantene våre! Camilla og Nemi (som i tillegg hadde fått løpetid) vant agilityløpet søndag -og var utrolig nær en seier også i hoppløpet samme dag. Kanonløp med flott fremadsending mot mål -men hoppet desverre utenfor ringen på hjulet og så rett i målhoppet.. Uansett -kjempebra løp hele helga -og er kjempegira på videre stevner! Også Silje og Kiara gjorde en kjempejobb med flere flotte løp -hvorav 4., 6. og en 7.plass!

Så -til tross for ikke så veldig mye å skryte av i forhold til egne resultater og innsats -er jeg kjempefornøyd med helga -forøvrig et utrolig bra og koselig stevne! (som vanlig!!) -og kjempestolt av debutantene våre!! Sinnsykt moro når man hjelper de med småting på briefingen -og de så går ut og gjør akkurat som de skal -og det går kjempebra;-)