Rossi

Rossi

torsdag 14. oktober 2010

Arendal 24.-26.sept

Endelig klar for helgestevne igjen -og denne gangen var det Arendal og Hove som stod for tur. Jeg og Wenche hadde bestilt rom på området der og fikk et helt ok rom for både oss og alle 3 bikkjene ;-) Kom ned på fredags kvelden og fikk rigget oss til mellom ringene med teltet. Godt var det at vi hadde med både ulltøy, pledd og annet varmt tøy..for det ble en kald opplevelse..

Begge løpene på lørdag endte i raske disk.. Kjempebra fart og fokus av Rossi, men desverre dårlig timing av meg -og rett i tunneller.. FY meg -må være tidligere ute med handlinga..!

Lørdag ble det heldigvis litt bedre ihvertfall ;-) Hoppløpet begynte veldig bra -valgte å stole på slalåminngangene hans som normalt er veldig bra! Men, desverre ble det litt for stor fart og Rossi var omtrent like overraska som meg da han bare skled forbi.. Ble fortsatt litt dårlig timing på handlinga som resulterte i altfor store svinger -samt et riv på slutten. Men, alt i alt -et greit løp.

Agilityløpet var det ikke mange som kom igjennom.. de store hadde hatt samme bane på lørdagen -og ingen kom igjennom feilfritt der.. Tenkte derfor å være veldig fokusert på å virkelig jobbe med Rossi og unngå en del av fellene som lå der og som mange hadde gått i. Etter at mye av dette gikk veldig bra ble jeg imidlertid for passiv ved møne-passeringen -så ble en litt nølende nedgang med mye tap av tid. I tillegg hadde vi et par dårlige svinger -samt at jeg burde valgt en annen løsning rett før vippa -da jeg nesten sørget for et riv der.. Men, vi kom oss igjennom feilfritt -og hadde det ikke vært for et tidstap (pga nevnte mønenedgang og et par svinger..) -så kunne vi faktisk allerede innkassert vårt første Cert i og med at vi kom på en fin 2.plass bak Kjetil med Ceasar (som for lengst er full-certet) Men, men -vi har god tid, så får satse på at det kommer etterhvert -hadde uansett vært over all forventning såå tidlig etter vår kl.3-debut..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar