Rossi

Rossi

torsdag 14. oktober 2010

Hamar 10.okt

Da var det tid for årets første innestevne igjen. Og desverre igjen med glatt underlag.. Så det på flere av mellomhundene -og nesten alle de store hadde stoore problemer.. Agilityløpet vårt var det imidlertid meg igjen som resulterte i en disk.. Fikk ikke rettet meg opp godt nok mot balansen i starten -så ble stående og vise tunnell..hvilket han selvfølgelig raste rett inn i.. ;-)

Hoppløpet kan tituleres som "bambi og trampe".. For ble et løp med bambi på "isen", med trampe som faktisk klarte å fly rett i han da han kom ut av pølsa.. ble en skikkelig kræsj med en fryktelig overraska gutt..men som heldigvis raskt kom igang igjen og fullførte med stil ;-) Ble med den ene feilen -men pga dårlig tid tror jeg det ble en 5.plass vi endte på. Igjen -kjempefornøyd med Rossi sin innsats -kanonmoro å både trene og gå med han om dagen!! Skikkelig fokusert, gira og glad gutt ;-)

Neste stevne nå er Tønsberg før det så blir Lillestrøm i slutten av november. Litt rart at det kun er 2 stevner igjen i år -men vi får bare jobbe på på trening og satse på full fokus disse to løpa. Nå er vi også ferdige med høstens instruksjon av både nybegynnergjengen samt kl.1/2 utøverne på onsdag -så da får vi virkelig få tid til egen trening, noe det desverre innimellom har blitt litt for lite tid til. For -nå er vi bare nødt til å få timet handlinga bedre og utnytta farta og fokusen som er helt upåklagelig fra Rossi!! ;-)

1 kommentar:

  1. Herlig å se dere - du fører bare så bra, selv om det ble en liten kræsj - så ikke ut som Rossi gjorde så mye av det, akkurat!!

    SvarSlett