Rossi

Rossi

søndag 5. juli 2009

Lillehammer 4.-5.juli

Endelig var det klart for stevnehelg igjen -og med campingvogna pakket var vi igjen klar for helgetur -denne gangen til Lillehammer. Hadde fått med selskap av "tante" Anne denne helga -som vel har mye av skylda for at vi i det hele tatt begynte med agility (drev selv med agility for flere år siden). Kjempeartig at hun endelig skulle få være med og se Rossi "live" -og ble visst en liten lykkeamulett..hehe. Også artig at oppdretter-Brit også kom innom en tur på lørdag. Fikk sett 3 Nordkooik-hunder i aksjon (Rossi, Meeko og Cindy)

Har endelig fått til "full skjerpings" på klasse1 løpene -og lørdagen ble en en fin 3.plass på hoppløpet -selv med ett riv (utrolig uvanlig med riv..!) og èn full stopp i banen.. Agilityløpet gikk imidlertid kjempeflott -med feilfritt løp og seier!! Selv med en liten "hilsen" til fotograf og instruktør wenche -fra toppen av mønet.. fin utkikkspost..! ;-) Var forøvrig en utrolig varm dag med mye drikke og avkjøling av hunder.. samt bad i Mjøsa etter endt konkurransedag -både for hund og eier! ;-)

Søndag ble det en rask disk på agilityløpet.. mønet trakk desverre litt for mye og var ikke riktig plassert og obs nok til å vise raskt nok annen retning.. Hoppløpet ble imidlertid veldig bra -var litt spent siden det ble en veldig fartsetappe -spesielt i starten.. Må starte tilnærmet likt med han -så jeg fikk ikke noe "forsprang".. så måtte bare satse på å løpe på og håpe jeg klarte å holde følge.. ;-) Gikk heldigvis bra -og han fulgte veldig fint. Glemte meg litt bort ved siste vending før pølsa mot slutten -slik at jeg først sperret denne -men klarte heldigvis å få rygget raskt nok til at jeg unngikk vegring.. også utrolig stilig å se hvordan han raste skrått igjennom hjulet etter at han kom ut gjennom pølsa. Kjempefornøyd! ;-)

Dette sikret også vårt 3.napp i hopp -slik at vi nå stiller i klasse 2 i Arendal neste uke! I agility mangler vi ett napp -men satser på å få dette iløpet av en av de første dagene i Arendal..! ;-)
Må si oss veldig fornøyd med både helgas resultater -samt ikke minst fremgangen vi har hatt -da det nå faktisk denne helga er nøyaktig ett år bare siden vi var med på vårt første agilitykurs på Skui!!

Video fra noen av løpene: http://www.youtube.com/watch?v=Omc0haTdhTI

3 kommentarer:

  1. Gratulerer igjen! Morsom måte å ta hjulet på :) Lykkeamulett bør medbringes også til Arendal - eller antagelig går det like bra uten :)

    SvarSlett
  2. Her var det mye bra ja! :) Gratulerer så mye både med løpene og fremgangen!!!

    SvarSlett
  3. Henger litt etter med kommenteringa ser jeg :-) Gratulerer nok en gang med bra plasseringer.

    SvarSlett