Rossi

Rossi

tirsdag 28. juli 2009

Treninger

Har blitt en stund siden siste bloggskriving nå -men kan forsikre om at vi ikke har tatt pause fra treninger! ;-) Forrige mandag var vi en liten tur inne på Skui igjen -veldig lenge siden sist nå -men synes vi hadde en positiv og fin trening. Flink og ivrig gutt med bra tempo! Også veldig hyggelig å se igjen både Winnie og Shanto på trening! ;-)

Tirsdagen dro vi opp til hokksund etter jobb og hadde en god treningsøkt der. Ble mye fokus på felt-trening da. Etter flere feltfeil i konkurranser må jeg få jobbet inn dette mer -at han tar feltene mer selvstendig og at jeg kan stole på at han tar de helt ned selv når jeg ikke nødvendigvis står og venter og peker helt i bunn.. Men også her veldig bra trening med både ivrig og rask gutt -bruker nå så godt som bare ball eller andre leker som belønning -og fungerer veldig bra!

Idag har vi også dratt innom i hokksund etter jobb. Ble igjen mye fokus både på fart -og er mer og mer fornøyd med denne nå -spesielt i slalåmen kom det noen økter som snart begynner å likne maksfarten jeg VET han kan ta den i.. ;-) Fikk ellers også trent enda litt mer på mønet nå idag -og synes det var mye bedre idag.

Blir mye fokus på treninger nå framover -og da spesielt felter og å få opp farta enda mer ellers i banen. Er jo ikke konkurranse nå før 15.aug på Bjerke -så får jobbe godt fram mot både det og videre stevner vi nå har meldt på til ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar