Rossi

Rossi

fredag 26. juni 2009

Sommerkurs, Hokksund

Endelig hadde tida kommet for et lenge etterlengtet sommerkurs -en hel uke med agilitytrening -med Wenche som instruktør. Pakket vogna og var klar for både trening og campingliv på Horne, Hokksund. Ikke så langt å reise -men likevel deilig å ha base der og bare kunne slappe av etter dagens treninger -kose seg med grillmat, hyggelig selskap etc. Ble feriefølelse i tillegg til treningsuke ;-) Wenche hadde jo også base med vogna der, samt at Trond kom innom et par dager og grillet med oss. Og været ble bare knall!! Begynte veldig bra og ble bare bedre og bedre.. og varmere..puh.. måtte etterhvert få hentet vannslange for å få kjølet ned hundene!

Ble mao en varm fornøyelse for både hunder og førere -og tror nok (til tross for Ann Sophies forsøk på å fete oss opp med både kaker og annen god mat et par dager) en del av oss har blitt litt lettere iløpet av uka.. Og dèt må man jo bare ta som en ekstra bonus! ;-) Var ingen bønn selv om det var varmt.. Wenche peste oss rundt med "løp da!!", "kom igjen -førstemann".. etc.. Bare å henge i -ellers haglet kommentarene..hehe. Ble en artig og trivelig gjeng med litt forskjellige nivåer -bl.a èn helt ny både hund og fører. Men, alle kom vi gjennom de samme banene -og artig å se hvor raskt noen av de helt ferskeste hundene også tok dette!

Bare utrolig synd at uka har gått så altfor fort og allerede er over..! Har vært veldig nyttig med enda mer pushing på både det vi kan eller har prøvd litt på tidligere, men som man helt klart kan bli bedre på -samt ikke minst det å se andre løsninger.. Har fortsatt litt lett for å lett se kun èn løsning som den mest hensiktsmessige under briefing, mens noe annet kan være mye smartere akkurat i dènne situasjonen.. Ble naturlig nok (ikke minst pga varmen!) litt "ups and downs" iløpet av uka -i forhold til både fart og konsentrasjon, men synes alt i alt det har vært en kjempenyttig og artig uke!!

Så, har allerede sendt påmelding på neste års kurs ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar