Rossi

Rossi

onsdag 3. juni 2009

Treninger og treningskonkurranser

Har blitt noen dager med treningskonkurranser nå -mandag var det trening i Hokksund på både konkurranse og det og jobbe under konkurranse (være skriver, øye, tidtaker etc) i forhold til LyBrAg-cup som snart skal arrangeres. Synes det gikk veldig bra -spesielt siste runde hvor han både fulgte bra og med god fart -samt at vi var veldig bevisst på fløyta som han nå har blitt veldig obs på.. må jobbe litt med dèn -for å få han til å helt ignorere den på konkurranser også.

Tirsdag hadde vi en kjempefin trening igjen med Kjetil -slet litt med valgets kval, siden Strømsgodset hadde kamp hjemme mot Brann i Drammen samtidig.. , men siden jeg allerede hadde mistet èn instruksjonskveld med han da vi var i Tyrkia -ble løsningen å få oppdateringer på meldinger! Kvelden ble topp: Både seier til Godset!!! ;-) og en veldig bra trening!!

Idag var vi igjen klare for treningskonkurranse -denne gangen inne på Skui. De hadde invitert Petter Nordlien til å komme og dømme -og han hadde satt en fin hoppbane til oss. Ble litt nølende og usikkert første runde -og fikk også tilbakemelding på at jeg må bli klarere og enda mer bestemt på hva jeg skal -da Rossi lett detter ut om jeg blir usikker og treg på å vise hva han skal.. Imidlertid veldig positivt at da jeg nettopp ble klarere og sikker på hva jeg skulle -hadde han også veldig mye bedre fart! Siste runde fikk vi også litt ekstra utfordring med at 2 av ynglingsdamene hadde løpetid.. Xena visste vi jo om -men i tillegg skikkelig favoritten Chilli var på slutten av sin løpetid..og om mulig enda mere populær!! Men, etter en stund fikk vi da endelig kontakt -og ble en flott avslutningsrunde.

Også nyttig at noen hadde tatt med bord -for at de som ville kunne få målt hundene. Vi fikk da trent litt på å ha Rossi på bordet -og at flere tilbød seg med å hjelpe med tannsjekk og å "klå" litt på han.. Veldig greit siden han skal stilles på utstillingen til kooikerklubben nå snart..(Rygge 13.juni) -og han ikke var spesielt glad i dette ifjor..! ;-)

Wenche ble også med inn for å filme -kjempebra og snilt gjort!! Fikk også tatt en liten runde med "gamlemor" Bella som faktisk synes det var kjempegøy å gå igjen..hehe
Rossi: http://www.youtube.com/watch?v=d0u7uQhPpvg
Film1: http://www.youtube.com/watch?v=oazjieOKYgw
Film2: http://www.youtube.com/watch?v=Vyvn5ZbuV20

3 kommentarer:

  1. Jeg synes Rossi var flink med tanke på at han hadde alle disse lekre damene svinsende rundt seg. Jeg var faktisk ikke klar over at Xena var sååå høyløpsk som hun var - hadde vi sluppet dem løs, så skal du se vi hadde blitt "bestemødre" om et par måneders tid!!!

    SvarSlett
  2. Som alltid hyggelig å se deg og hyggelig at du også hadde med deg Wenche!Nå hadde jo ikke jeg vært i tvil om hva jeg skulle velge av fotballkamp og agility trening da...men du valgte rett!! :) tenk også litt over det Petter sa om at det kan være lurt å dele opp banene på trening for å beholde farten:)

    SvarSlett
  3. Så flott at Wenche filmet alle. Du og Rossi var kjempeflinke. Elin

    SvarSlett