Rossi

Rossi

søndag 31. mai 2009

Oslo Hundeshow

Fredag ettermiddag var det igjen klart for campingtur og nytt stevne -denne gangen i Oslo. Veldig hyggelig at Wenche også dro med vogna si og campet sammen med oss denne helga -selv om det ikke ble plass nok til å prøve det nye forteltet -får ta dèt neste gang ;-) Var igjen veldig deilig å slippe og reise fram og tilbake -bare kunne gå bort i campingvogna, og slappe av før man etterhvert fyret opp grillen for å få i seg litt mat -eller ta med hundene på rusletur bort til McDonalds som lå rett i nærheten..hehe

Begynte ikke helga veldig bra -med et par skikkelige disk på åpen hopp og åpen agility fredag.. En ufokusert gutt -som i tillegg (for første gang!!) også presterte å tisse både i utgangen av tunnellen og like bortenfor på gresset.. pinlig.. Men, dèt var det også da jeg på neste løp tydeligvis ble satt ut av kluss med starten (et tidligere startnr som kom sent -og som plutselig var på plass og skulle ut foran oss -selv om vi allerede stod klar på startstreken..) Resulterte i at jeg bare hektet av båndet ved start.. men ikke selve halsbåndet.. "Godt" det var et "dårlig" løp ellers -så ikke dèt ble avgjørende..;-)

Var derfor spent på hvordan dette ville gå resten av helga -men allerede første start på lørdag var lovende!! Åpen agility gikk veldig bra.. helt til jeg klarer å (for å skulle få ekstra fart mot mål..) rope "fram-kommando"..når fram for Rossi desverre var et annet hopp enn dèt han skulle ta.. Hadde jeg bare fortsatt helt ut.. men,men.. Veldig lovende start -og bra løp av Rossi!!
Både hopp kl.1 og agility kl.1 gikk også veldig bra -fikk en fin 2.og 3.plass -med opprykksnapp på begge!! I tillegg fikk vi en 2.plass på laget igjen -selv om Rossi desverre fikk en del tidsfeil..

Søndag gikk det også veldig bra -bra kontakt og fokus -men jeg surret litt på agility kl1 -ble 10 feil og en 10.plass. I hopp kl1 klarte vi igjen feilfritt, men ble likevel litt tregere enn noen av de andre -og endte på en 5.plass -likevel GODT fornøyd -spesielt siden dette også ga et opprykksnapp! På lagstarten startet det veldig fint -helt til jeg tok en vending ètt hinder for tidlig.. endte med litt "improvisert" føring -hvor Rossi hoppet skjevt ned fra mønet og fikk 5 feil.. Med et riv på Lita også -mens Tessa gikk feilfritt -fikk vi igjen en fin 2.plass på laget.

Så -alt i alt kjempefornøyd med både Rossi`s og egen innsats denne helga!! Synes vi begge begynner å få mer erfaring nå. Må imidlertid igjen takke Wenche så masse for kjempebra hjelp både på trening samt ikke minst på konkurranser. Utrolig bra med både med hjelp til briefing -se andre løsninger eller bekrefte det jeg først prøver selv, samt filming. Samt passe på at jeg kommer meg til rett tid i ringen..hehe Og ikke minst all backing og tilbakemelding etterpå! Uten din hjelp og støtte hadde vi aldri kommet dit vi har kommet.. med både bra resultater, pall-plasseringer og opprykksnapp både i agility og hopp..! Så: Tusen takk!!

Film fra en del av løpene som ble filmet: http://www.youtube.com/watch?v=hsowT5ar2z8
Film fra lagløpet søndag: http://www.youtube.com/watch?v=E51gZk7tYkU

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med flotte plasseringer i helgen:-)

    SvarSlett
  2. Er veldig glad noen filmet :) Dere har blitt kjempeflinke og Gratulerer med supre resultater! Du har jo bare såvidt begynt og det lover veldig bra! Neste gang skal jeg få med meg løpet ditt!! Sees onsdag!

    SvarSlett
  3. Gleder oss til å se dere igjen - lenge siden sist - og så flinke som dere er!!! Gratulerer med de gode resultatene.

    SvarSlett