Rossi

Rossi

søndag 17. mai 2009

De gale har det godt..!! ;-)

17.mai er jo som regel "barnas" dag.. og da er det jo vanlig å gjøre noe gøy for og med barna -så hva er vel mer "naturlig" enn å dra og trene litt agility...?!! Jada -er nok ikke lenger noen tvil for de fleste: Jeg ER gal!! Men, heldigvis ikke den eneste, for Wenche ble også med! ;-)

Møttes litt før kl 10, og Wenche hadde allerede nesten satt opp en bane til oss -så etter litt lek og oppvarming var vi klare. Ingen spor av "wenche-galskap" eller løpetid etter Vip som er nesten ferdig med løpetida nå -og jeg kunne igjen trene med Rossi selv..hehe. Litt varierende fart, men fikk etterhvert opp dette også -og fikk prøvd oss på noen "nye" og artige føringer -som FUNKET!! Også veldig artig å få prøvd føringen med å sende bak, på Vip også -får jo umiddelbart svar på hva jeg gjør og ikke gjør -samt at hun tåler å bli repetert gang på gang.. kjempeartig ;-) Samt at jeg fikk trent litt mer på å se litt andre løsninger og muligheter under briefingen.. veldig nyttig -men trenger masse trening på dette før forslagene og de bedre løsningene bare "detter fram" av seg selv.. hehe.

Ble masse lek (Rossi, Lassi, Bella og Vicky), skravling, hundeprat etc -og med veldig artig og nyttig trening også ble dette en flott dag for både oss på 2 og 4.. ;-)

Film: http://www.youtube.com/watch?v=LySumgcTeIo

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en meget fornuftig prioritering av dagen :)

    SvarSlett
  2. Herlig aktivitet på 17. mai!

    SvarSlett