Rossi

Rossi

torsdag 21. mai 2009

Besøk og badetur


Siden Wenche skulle holde kurs hele dagen idag -først i Hønefoss og så i Hokksund -benyttet Rossi sjansen til å få "låne" Bella og Lassi. Har jo gått en del turer sammen nå -og går såå fint sammen. Lassi er jo kjempetøff og kul -både moro å løpe litt med -samt ikke minst å utforske ting sammen med. Også er han jo så grei og tålmodig!! Og Bella er jo dame!! Selv om det er en veeeldig utfordring å få med den dama på både flørt og lek..litt sur og gretten "gammal" dame..hehe

Måtte jo selvfølgelig ta med gjestene sine ned til elva -og Rossi fikk også tatt årets første skikkelige dukkert! Kjempegøy med pinnejakt -og nå måtte det i tillegg gå FORT!! For det var 2 veldig ivrige pinnejegere.. og måtte da ty til litt samarbeid..

4 kommentarer:

 1. Vil takke for pass og grillmat, det var utrolig herlig å kunne slappe av med at 2 av 3 hunder hadde det helt topp mens jeg var å holdt kurs i Hønefoss. Og for en dag de har hatt, med bading, lek og morro og kunne slappe av så godt det lot seg gjøre.

  SvarSlett
 2. Så koselig det ser ut nede ved elva og så moro med alle hundene:-) Blir nok en hund etterhvert ja....

  SvarSlett
 3. Ups,ble litt anonym jeg...det var jo ikke meningen. Gleder meg til tur i juni:-)
  klem fra anne

  SvarSlett
 4. Hehe.. ble nok ikke så mye tid til å slappe av nei -Rossi vet jo aldri hvor lenge gjester skal være -så må passe på å utnytte tiden maksimalt! ;-)
  Men Bella fikk da snorket litt på sofaen..!

  SvarSlett