Rossi

Rossi

tirsdag 19. mai 2009

Trening 19.mai

Vi var ikke så mange på treninga med Kjetil idag, men synes det ble en veldig bra trening. Begynte på egentreningsbanen -og med unntak av litt snusing ved stigen (masse pølsebiter som hadde blitt mistet fra forrige fører..hehe) fulgte han veldig bra med og med goood fart!! puh.. burde ha fått opp litt mer kondis snart nå, men fortsatt et stykke igjen når lillegutt setter opp farta.. ;-)

På banen med Kjetil synes jeg også det gikk veldig bra -holder nå mye bedre fokus på meg og føring, og de feilene som blir er stort sett bestandig pga at jeg enten er for sen eller for utydelig i tegn og føring. Kjempegøy når det begynner å bli mer stabilt god fart og fokus -som tvinger meg til å måtte være rask og presis i føringene!

Var ferdig litt tidligere enn normalt idag, selv om vi satte opp en ekstra bane hvor vi koblet de to litt sammen -men blir jo som alltid en del prat og skravling etterpå -så er jo ikke hjemme noe tidligere likevel..hehe Men, utrolig mye nyttig man får med seg når man står sånn og prater -og ikke minst; alltid gøy og lærerikt med agilityprat ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar