Rossi

Rossi

søndag 24. mai 2009

Stevne Nannestad/Eidsvoll 23.og 24.mai 2009

Vi var veldig klar for vår første campingtur og stevne i helga -og ble en bra helg totalt sett. Dro avgårde fredag ettermiddag, og var veldig spent på hvordan dette skulle gå. Var nemlig en skikkelig HYPER gutt fredag kveld!! Tok helt av da vi kom fram og gikk litt rundt på området der, og da vi satt oss inn for kvelden -var det en gutt som hoppet fra vindu til vindu og måtte ha med seg alt som skjedde utenfor.. Tenkte at dette blir enten eller.. ;-)

Heldigvis var det en veldig mye mer konsentrert gutt lørdag morgen -og vi startet hopp kl.1 med èn vegring men ellers en grei start. Ble mye kluss i starten, pga noe feil med påmelding -var litt om og men om vi skulle/fikk starte etc -samt stod da helt sammen med ei løpetispe..skulle isåfall evt starte sist (rett før henne). Lite optimal start.. Ble også en vegring da han stoppet opp ved "plassen vår" -og ble litt avventende før han ble med videre. Forøvrig for oss en "kjedelig" bane -stort sett bare hoppehinder.. ikke noe tunnell, slalåm etc.. Agilityløpet fikk vi en kjedelig disk somjeg absolutt burde ha unngått! Altfor treg og passiv i forhold til briefing hvor jeg skulle ta imot/krysse foran etter muren..rakk desverre aldri dette.. Imidlertid positivt at bordet som plutselig kom med i banen -ikke var NOE problem! ;-) Avsluttet lørdagen med en fin 3.plass på åpen hopp.

Søndag åpnet vi med en kjip disk igjen.. hadde valgfri inngang på tunnell -men briefet en venstre rørinngang.. ga desverre for dårlig tegn om dette og han gikk i høyre.. fikk da feil utgang og tok påfølgende hopp feil vei.. grrrr... Agility kl.1 fikk vi 2 vegringer -men er fornøyd med gjennomføring i forhold til briefing -klarte å huske der jeg måtte passe på, men ble altfor høyt i slalåminngang -og kom en gutt i full fart så jeg rakk aldri korrigere.. i tillegg ble det en vegring mot slutten.. Lagstarten hadde jeg en med en gutt helt uten fokus første halvdel av løpet -og ble en disk -heldigvis klarte imidlertid de andre jobben -slik at laget vårt "Pels og Poter" igjen vant! Dagens åpen hopp hadde jeg INGEN forventninger til.. synes ikke briefingen gikk bra i det hele tatt -fikk et drittvær med skikkelig regn etc og hadde egentlig mest lyst til å droppe hele løpet.. Da jeg så noen av de andre gå før oss -fikk jeg i tillegg veldig stor lyst til å endre føring et sted i banen.. begynte å "tørrtrene" litt på "ny føring" på sidelinja.. men hørte heldigvis en stemme i bakhodet..! NEI!! Gå slik som du har briefet!! Dèt fungerte heldigvis kjempebra, og resultatet ble feilfritt løp, god fart og fokus -og en flott 2.plass!!

Video: http://www.youtube.com/watch?v=wW4BXOC76ko

Så, oppsummert ble det èn lagseier, 4. og 7.plass i hopp kl.1 samt en 2.og 3.plass på åpen hopp. Har nå også fått sølvmerket -så nå får vi bare sørge for å klare bronsemerket 10.juni også.. ;-)

Også utrolig moro at Vip og Wenche gjorde det kjempebra i helga!! Klarte opprykk på ag lørdag etter seier og endelig siste nappet i ag2, og i debuten i ag3 idag ble det også en flott seier!! Totalt 2 seiere (også 2.plass i hopp kl3 lørdag), samt Cert. Gratulerer så masse!!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med kjempeløp!!! Hvor skal dette ende, tro.... :-)

    SvarSlett