Rossi

Rossi

torsdag 14. mai 2009

Trening Hokksund 12.og 13.mai

Kjetil Harms startet forrige uke som instruktør for oss i Hokksund, men denne uka var da vår første trening med han og både gledet oss og var spent. Ble delt i to grupper èn med instruksjon med Kjetil og èn egentreningsbane. Første runde ble preget av en veldig gjensynsglede med Wenche -Rossi hadde jo ikke sett henne heller på over en uke nå og var kjempeglad!! ;-) Så, jeg slet ganske med å klare å få kontakt og få han med meg -heldigvis fant jeg plutselig en ny liten pipeleke jeg hadde kjøpt i sverige -og DA var gutten ivrig og med -ble et par runder med kjempefart!

Da vi skulle trene på den andre banen med Kjetil var det litt av/på. Fikk etterhvert noen runder hvor vi gikk veldig bra -og hvor han fulgte de føringene jeg tok utrolig bra -var imidlertid ikke den voldsomme farta jeg VET han har og kan ha.. Likevel en bra og grei trening etterhvert -prøvde også å skulle ta en rask runde helt til slutt -men dèt kunne vi bare glemme.. da var vi ikke på nett i det hele tatt.. Skal imidlertid ikke se bort fra at det også ikke var helt unaturlig at han var litt "fjern" da det var ikke mindre enn 3 tisper med løpetid i "verste periode".. ;-)

Onsdag dro vi ned igjen på formiddagen for å se Wenche og Titti trene -alltid kjempegøy å se og plukke opp tips fra de! Også skulle vi ta en liten trening selv etterpå. Det ble imidlertid en trening på Rossi, men ikke på meg.. Wenche var nemlig fortsatt ALTFOR populær - har jo alltid vært stas med Wenche -men ingenting i nærheten av dèt vi så igår!! Vip har jo løpetid nå og ga også veldig uttrykk for at hun gjerne ville ha litt kontakt med Rossi..og da er hun virkelig i "stå-perioden"..hehe. Satt imidlertid tydeligvis mye godlukter på Wenche -for han var jo rett og slett bare GAL etter henne.. Etter diverse hopp opp i armene, rundkyssing etc -skulle hun prøve hvordan det gikk om HUN prøvde å gå med han -og dèt funket..! Gikk en del av de banene hun og Titti hadde gått -og Rossi fulgte som bare dèt han -og med flott fart!! Kjempegøy å se på!! Hun kunne gjøre ALT hun ville med han -så da jeg så at jeg hadde klotanga i sekken, fikk vi også klippet klørne i samme slengen.. hehe

Med en felles tur sammen etterpå hvor han storkoste seg både utforskingsrunder etc med Lassi og flørteforsøk med Bella -var det en utrolig sliten men fornøyd gutt som etterhvert skulle ligge i bilen mens jeg var på styremøte med kooikerklubben. Og da dèt var ferdig -hadde Ingrid og Nina med seg kooiker-tispa som er 3 mnd yngre enn han -Happy som han fikk hilst på før vi skulle hjem -og nettopp dèt navnet kunne vel ikke passet mer på hvordan Rossi hadde hatt det hele dèn dagen!! Skikkelig happy!! ;-)

4 kommentarer:

 1. Klotanga i sekken... :-) Og alt dette som var så morsomt å lese har du ikke video av..... (håper ikke det er nye takter!)

  SvarSlett
 2. Det er Solveig som skrev ovenstående. Mange varianter prøvde jeg - men eneste som funket var å være anonym :-)

  SvarSlett
 3. Hehe.. vi glemte dèt midt i all moroa ;-)

  SvarSlett
 4. Han er litt av en flørt, Rossi-gutten, både 2 og 4-beinte er jo svak for han!!!

  SvarSlett