Rossi

Rossi

lørdag 20. juni 2009

Kooikertreff 20.juni


Vår oppdretter Brit Knutzen -kennel Nordkooik -hadde igjen invitert til kooikertreff på Kynnbrua -og denne gangen kunne heldigvis vi også delta! (ifjor falt det på samme dag vi giftet oss..) Pakket derfor campingvogna og reiste oppover fredag ettermiddag -for å møte igjen både søsken, mor, bestemor etc etc. Var et kjempeflott sted -stort og flott område, og hele området var inngjerdet.

Ble imidlertid ei flott schæfer-tispe som ble mest populær -ihvertfall med en gang! Var såå stas med noen som virkelig ble med på leken.. og størrelsesforskjelligen gjorde ingenting.. kan jo balansere fint -og da blir Rossi nesten (!) like høy..! hehe. Søster Tessa hadde også kommet fredag kveld -så ble litt lek og moro -samt et bad før de andre ankom utpå lørdagen. Etterhvert kom det masse både søsken og andre kooikere -flotte tisper, og ikke minst de med løpetid ble populære!! ;-)

Ble litt forskjellige aktiviteter utover dagen -obligatorisk med kooikersprint -og i sin sprintdebut kom Rossi med kjempebra fart på en fin 2.plass -bare slått av Cindy. Vi hadde også fått oppfordring fra Brit om å ta med agilityutstyret vårt, så vi satte opp en grei bane hvor de av oss som driver med dette fikk gått noen runder for å "vise fram" sine kunster -samt at alle som hadde lyst fikk mulighet til å prøve seg etterpå. Også gamlemor Cherie på 12 år prøvde seg -og synes det var veldig gøy -ikke minst med godbitene som vanket som belønning! ;-)

Utrolig moro var det også at endelig for første gang siden overlevering av valpene -var hele søskenkullet til Rossi samlet! Fra venstre: Rusken, Kaspar, Rossi, Tessa Nova og Skilo. Gøy å få tatt skikkelig familiebilde med mor Sabina av hele flokken ;-)

1 kommentar:

  1. Hørtes artig ut med familietreff.
    En riktig god sommer til deg og Rossi - jeg regner med at vi treffes til høsten igjen!!

    SvarSlett