Rossi

Rossi

onsdag 10. juni 2009

Omsider bronsemerket også ;-)

Etter at vi fikk en kjedelig (og veldig unødvendig!) disk på forsøket om å ta bronsemerket i oktober i fjor -var jeg veldig klar på at nå idag skulle vi få det til på sommerstevnet på ytterkollen (drammen) idag!! Og -dèt klarte vi heldigvis også! Fikk èn feil da han hoppet raskt av bordet helt på slutten -litt rart siden han både har fått det i konkurranse -samt trent en del på det i hokksund -men kom i veldig stor fart..! Men -likevel -eneste feil, og nå var bronsemerket også i boks! Greit siden vi allerede har sølvmerket på plass ;-)

Ble en bra innsats også på klasse 1 løpet -og selv om det skal nevnes at det var lav deltakelse blandt de andre fra klubben -klarte vi et bra og feilfritt løp -og vant! ;-)

Ble desverre ikke filmet idag -da den faste kamerakvinnen var dagens dommer.. og jeg glemte å få spurt om noen andre evt kunne filme.. ;-)

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med både sølv- og bronsemerket!!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med bronsjemerket og en 1 plass i kl 1, kjempeflott. Elin, Trixie og Thera

  SvarSlett
 3. Gratulerer SÅ masse!!! Men du kunne jo fått merkene på stevner også...det er bare at man må huske å si fra selv og det er det sikkert ingen som har fortalt deg...(føler meg skyldig...) Dere er flinke!!!

  SvarSlett
 4. Sølvmerket fikk vi jo på Nannestad etter at Wenche hentet det til oss, siden vi da hadde fått premiering klasse 1 og tilfredsstilte kravet til dèt! Godt vi har mye folk rundt oss som passer på..hehe

  SvarSlett